Dare to share Box

We bereiden iets spannends en geweldig voor u voor.

Wat is een Dare to share bakbox?

Ik weet het nog goed, ik stond in de supermarkt met mijn dochter van 3 en ze vroeg: ”mam, mogen we cupcakes bakken?” “ja tuurlijk kind!” ik pakte de bakmix uit de schap, keek naar alle benodigdheden en slaakte een diepe zucht…. “wanneer ga ik dit dan weer een keer gebruiken?” eigenlijk wilde ik alweer ‘nee’ zeggen.

Het ergste vind ik nog dat de cupcakes uit de winkel écht niet lekker zijn! Ik dacht toen: “dit moet toch anders kunnen?”

Ik ben op zoek gegaan naar de lekkerste cupcake en ook meteen de meest natuurlijke, zonder alle chemische toevoegingen. Na een dik half jaar onderzoek gedaan te hebben, heb ik nu de ingrediënten gevonden voor de meest onweerstaanbare cupcakes! De bakbox is duurzaam samengesteld. Alles kan hergebruikt worden, denk aan de bakvorm, spuitmondjes & de appelboor. De natuurlijke ingrediënten, zoals de kleurstof is gemaakt van groente & fruit. Dit zorgt ervoor dat de cupcakes ook nog eens zo verantwoordelijk mogelijk zijn! Het is een feest in een box! Wanneer je het open maakt krijgt je meteen zin om te gaan bakken!

Mijn missie met de bakboxen

Herken je dat? Je gaat avonds naar bed en het besef komt dat je eigenlijk helemaal niet even lekker hebt gekletst met je kinderen. Je weet wel wat ze gedaan hebben en waar ze geweest zijn, maar eigenlijk heb je geen idee wat er in ze omgaat?

Mijn missie is om jou weer samen te brengen met je gezin in deze hectische wereld waarin we vooral bezig zijn met ons werk, school & scrollen op social media. Ik zou graag zien dat we weer écht connecten. Samen weer gezellig aan de keukentafel zitten en écht weer gaan praten over wat ons bezig houdt. Wat vinden we leuk, wat vinden we stom, wat vinden we leuk om als gezin te doen, waar zullen we heen op vakantie? De Dare to Share bakboxen zorgen voor deze gespreksstof.

“We hebben in tijden niet zo genoten van het samen zijn aan de keukentafel, ik heb de cupcakes samen met mijn dochter van 10 gemaakt, ze vond het erg leuk om samen de botercrème op de cakejes te spuiten. Toen ik mijn zonen van 8 en 14 riep om te komen proeven hebben we heerlijk aan de keukentafel gezeten en er lekker van gegeten. Ineens had ik door dat het toch best lang geleden was dat we zo gezellig samen aan één tafel hadden gezeten. We hadden ineens weer even écht aandacht voor elkaar en hebben samen veel gelachen. Dank daarvoor”.

Deze ervaring gun ik jou ook!

Reacties van klanten:

Kim

De post NL bezorger stond aan de deur met de box, ik was compleet verrast! Toen ik het open maakte kreeg ik meteen zin in bakken! Wat een feest!

Kim

Els

Vandaag heb ik met de jongens de taart gemaakt, vanmiddag bij de koffie is de helft al op gegaan, we vinden het zooo lekker!

Els

Margriet

De kinderen werden bijna gek toen ik de doos openmaakte: wat een feest. Dus moest deze mama er toch echt aan geloven en heb ik in een mixer geïnvesteerd ;). Ze waren zo super lekker, doe mij (ons) elke week zo’n box. Volgende dag ook nog om je vingers bij af te likken. Wat een aanrader!

Margriet

Ellen

We hebben nog nooit zulke leuke cupcakes gebakken! Wat was dit leuk om te doen!

Ellen

Welke Dare to Share bakbox past bij mij?

De alle juffen/meesters bakken! bakbox

 • Bakmix
 • Poedersuiker
 • Cupcake bakvorm
 • Cupcake vormpjes
 • Appelboor
 • 2 Kleurstoffen
 • 2 spuitmondjes
 • Sprinkles
 • 2 spuitzakken
 • Jam

De cool summer bakbox

 • Bakmix
 • Poedersuiker
 • Cupcake bakvorm
 • Cupcake vormpjes (zomer look)
 • Appelboor
 • Kleurstoffen (zomerse kleuren)
 • 2 spuitmondjes
 • Sprinkles (zomerse look)
 • 2 spuitzakken
 • Jam
 • Zomerse satéprikker

 

De Back to school bakbox

 • Bakmix
 • Poedersuiker
 • Cupcake bakvorm
 • Cupcake vormpjes
 • Appelboor
 • Kleurstoffen
 • 2 spuitmondjes
 • Sprinkles
 • 2 spuitzakken
 • Vulling: