Lyliane

Mijn naam is Lyliane. Ik ben 34 jaar en woon met mijn man en dochter op een prachtige boerderij in het mooie oost Groningen.

Herken je dat? Je loopt een huis binnen en de heerlijke geur van vers gebakken taart komt je tegemoet. Vroeger bakte mijn moeder ieder weekend iets lekkers voor bij de thee. Dit is zo’n fijne jeugdherinnering dat ik deze zelf ook al jaren voortzet. Iedere zaterdagmiddag rent mijn dochter de keuken binnen en roept ”mama! wat krijgen we bij de thee?”.

Dat heerlijke gevoel wil ik jou ook geven!

Mijn missie

Ik wil jou graag helpen om ook een heerlijke taart of leuke cupcakes op tafel te zetten waar iedereen van zal smullen! Je mag ze bij ons maken door middel van een workshop of zelf thuis aan de slag met één van onze feestpakketten. Daarbij vinden wij het ook belangrijk dat mensen iets meekrijgen van de agrarische sector.

Wij krijgen vaak veel vragen zoals “waar liggen de koeien op in de stal?”, “hoe vaak per dag worden de koeien gemolken?” of “slaapt een koe ook veel?”. Allemaal leuke vragen voor zowel kinderen als volwassenen. Wat is nu mooier om dit te ervaren door middel van een kijkje in de stal tijdens de workshop of een kinderfeest! Stel zoveel vragen als je wilt, proef de melk, ruik het voer, kortom: ervaar het leven van de koe in onze stal!